<< Ga terug 

patricia-hendrix-heeren

mr. P.P.M. (Patricia)
Hendrikx-Heeren

Patricia is eind 2002 afgestudeerd aan de universiteit van Tilburg. Na een korte periode als juridisch medewerkster is zij in 2003 beëdigd tot advocate.

Na een aantal jaren in de algemene praktijk werkzaam te zijn geweest, heeft Patricia vanwege haar oprechte interesse in het personen- en familierecht diverse gespecialiseerde cursussen op dit rechtsgebied gevolgd. Zij is aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en heeft de Specialisatieopleiding Familierecht en Scheidingsmediation behaald.

Zij staat cliënten op het gebied van het personen- en familierecht zowel op basis van eenzijdige advisering/procedures als op basis van mediation bij. Hierbij kunt u onder meer denken aan echtscheidingen, afwikkeling verbreking samenwoning, boedelscheidingen, kinder- en partneralimentatie, gezags- en omgangskwesties, ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing. Patricia vindt een persoonlijke begeleiding en betrokkenheid naast een goede en gedegen juridische begeleiding in een voor u emotionele periode erg van belang.

Patricia is niet alleen werkzaam op het rechtsgebied van het personen- en familierecht, maar behandelt daarnaast zaken in de algemene praktijk waaronder zoal het verbintenissenrecht, handelsrecht en het sociaal zekerheidsrecht.